У Києві п’яна компанія молодиків з ножем напали на дівчат (Відео)

Опубліковано:
14 Серпня, 2018

У ніч на 14 серпня в Києві на вулиці Щербаківського сталася бійка. Компанія чоловіків напала на перехожих з ножем.

Як пише Інформатор, інцидент трапився близько 00:30.

За словами потерпілих дівчат, їх проводжав один додому. Молоді люди йшли по вулиці Щербаківського в сторону площі Валерія Марченка. У момент, коли хлопці пройшли повз п’яної компанії, почалася словесна перепалка.

Молодий хлопець, який проводжав дівчат, почав розмову з призвідниками. У цей момент його нишком вдарили по обличчю. Після чого нападник дістав ніж. На щастя, в більш глобальний конфлікт це не переросло, але дівчата подзвонили на 102 і викликали поліцейських.

Через кілька хвилин, при відпрацюванні території, вони вказали на призвідників конфлікту. Їх затримали патрульні на перехресті вулиць Щербаківського та Салютній. Підозрюваних закували в наручники. У момент затримання ножа у них не знайшли.

Відзначимо, що затримані вели себе неадекватно: нецензурно висловлювалися в сторону правоохоронців і звичайних людей. Один з підозрюваних стверджував, що у нього туберкульоз і кашляв на патрульних. Це тривало до тих пір, поки йому не одягли на обличчя марлеву маску.

Для складання матеріалів на місце прибула слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються. Всі учасники конфлікту були доставлені в районне управління поліції для подальшого розгляду.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бійка, #київ, #компанія, #ніж, #поліція
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: