Олег Тягнибок: Україною мають керувати державники, а не колаборанти

14.08.2018 08:53   Джерело: Волинь
Опубліковано : Новини Тернопілля

Голова ВО «Свобода» Олег Тягнибок наголошує на тому, ми  мусимо вимагати підтримки у боротьбі із Московією від гарантів Будапештського меморандуму – США та Британії. Адже саме вони є найпослідовнішими у протидії Кремлю.

Про це він пише у себе на сторінці в мережі Фейсбук.

«До уваги влади «жирафів-колаборантів».

США посилюють санкції проти Кремля і вимагають упродовж 90 днів «зупинити використання всієї хімічної зброї та дозволити перевірку для підтвердження її ліквідації». У разі невиконання цієї вимоги – Штати можуть навіть призупинити дипвідносини з Москвою, заблокувати торгівлю між країнами та заборонити посадку літаків російських авіаліній.

На цю заяву фактично миттєво зреагувала Британія: там подякували американцям за твердість позиції і заявили, що Кремль мусить «платити ціну» за свої дії.

А тепер, товариство, дві речі, на які слід звернути увагу.

Перше: підстава цього чергового натиску на Москву – отруєння двох осіб – Юлії та Сергія Скрипалів. За 5 років війни на Донбасі загинули близько 10 000 людей. А олігархічна влада в Україні не спромоглася зробити НІЧОГО, аби бодай якось відмежуватись від ворога. Більше того, аби приховати свою імпотентність, Банкова намагається вкотре дурити українців: мовляв, нові санкції – це результат підтримки Америкою недолугого і злочинного закону про особливий статус Донбасу. І що їм до Держдепу США, який говорить прямо: ці санкції пов’язані лише зі «справою.

Складається враження, що цинізм бариг взагалі безмежний: у нас чинний договір про дружбу і партнерство, в нас відкритий кордон, в нас зростає товарообіг з агресором і навіть державні компанії «затарюються» в урядових структурах Московії.

Друге: влада колаборантів ніяк не може (чи, вочевидь, не хоче) допетрати, з ким їй слід мати справи у цьому світі. Вона досі бавиться у формат «Росія і її бізнес-партнери проти України» (так звані «мінський» і «нормандський» формати). А нам потрібен формат «Україна і її друзі проти Кремля»! Це ж ясно, як Божий день!

Тому «Свобода» вкотре наголошує: ми мусимо вимагати підтримки у боротьбі із Московією від гарантів Будапештського меморандуму – США та Британії. Адже саме вони є найпослідовнішими у протидії Кремлю.

Звісно, наївно сподіватися, що ці гендлярі нарешті схаменуться – до цього їх може змусити лише тверда вимога української нації», – резюмує Олег Тягнибок.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Волинь  

Коментарі