Через обіцяний бойкот Притули у фільмі «Стус» таки дознімуть сцену з Медведчуком?

Опубліковано:
12 Серпня, 2018

Сергій Притула закликає бойкотувати фільм про Стуса. Причиною є вирізана сцена з Медведчуком, який був одним із учасників судилища над Поетом, про це він написав на своїй сторінці у фейсбуці.

“Я не вірю у випадковості і в те, що скорочення хронометражу стрічки шляхом вилучення сцени з одіозним автором “темників” відбулося просто так, а не через “жим-жим” продюсера в одному місці. Моя колега на Новому дуже красиво написала, що фільм про сміливого мають знімати сміливі. Слабкодухим паразитувати на пам’яті Стуса і заробляти гроші – зась! Коротше так, любі мої 458 000 підписників. Якщо сцену з Медведчуком, який був одним з учасників судилища над Поетом, не повернуть у стрічку – валимо фільм!” – йдеться у пості. “Задовбали своєю недосказаністю! Хочемо і рибку з’їсти і ще десь посидіти? І ще й за наші гроші?! Нахрін! Ми просто не підемо на цей фільм. Попри те, що сучасна молодь мало знає про Стуса. Своїм дітям ми завжди зможемо розказати про цю Людину самостійно. Країна міняється. Ми не для того ходили на Майдан у 2004/2005 і 2013/2014, щоб дозволяти ось таке неподобство!”

Сергій Притула обіцяв селфі з сеансу, якщо режисер та продюсер змінять свою позицію.

Стало відомо, що сцену з Медведчуком все таки дознімуть найближчим часом, про це заявила знімальна група фільму, повідомляє сайт телеканалу 24.

 

 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бойкот, #знімуть, #медведчук, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Притула, #сцена, #тернопіль, #тернопільські новини, #фільс стус
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: