Андрій Матла вітає тернополян з Днем будівельника

12.08.2018 13:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Андрій Матла вітає з Днем будівельника 

Щороку в другу неділю серпня своє професійне свято відзначають працівники будівництва і промисловості будівельних матеріалів України. 

На державному рівні його вперше відзначили в 1993 році. 

За словами директора будівельної компанії "Матла" Андрія Матли, будівельник – це особлива професія, яка вимагає від фахівців масу різних знань, навичок і майстерності. Крім того, ця, здавалося б, далеко не творча професія, вимагає також міцної витримки і творчого підходу.

- Ваша місія надзвичайно важлива та неоціненна. Адже – без перебільшення –  будівництво є найголовнішою рушійною силою економічного розвитку кожної країни. Саме будівельний комплекс сприяє формуванню та зростанню всіх виробничих і невиробничих сфер, оскільки забезпечує будівлями і спорудами, в яких ми творимо історію України і кожного українця зокрема. У цей світлий день я хочу привітати всіх колег, які працюють у сфері будівництва з професійним святом. Бажаю вам міцного здоров’я, наснаги та успіхів на професійній ниві! І нехай всі проекти, які втілюються в життя з вашою допомогою, приносять людям комфорт і впевненість у завтрашньому дні! - наголосив Андрій Матла.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі