Франківських вчителів змушують лайкати сторінку управління освіти

Опубліковано:
10 Серпня, 2018

Директор департаменту освіти і науки Івано-Франківської міської ради Ігор Максимчук доручив керівникам освітніх закладів активніше займатися соцмережею Facebook, – повідомляє Галицький кореспондент.

Лист було оприлюднено на офіційному сайті департаменту. Причиною його появи стало протокольне доручення міського голови Руслана Марцінківа, який доручив всім КП та департаментам вести сторінки у цій соцмережі.

“Департамент освіти та науки Івано-Франківської міської ради просить Вас до 10.08.2018р. зареєструватися у соціальній мережі Facebook,  створити сторінку закладу  та постійно оприлюднювати інформацію про актуальні події й новини, які відбуваються у Вашому навчальному закладі.

Водночас просимо залучити якомога більше педагогів до того, щоб вони приєдналися до сторінки Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради, обравши функцію “Вподобано”, – йдеться у тексті листа.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #іванофранківськ, #лайк, #освіта, #соціальна мережа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: