В одній зі столичних лікарень медики вже другий тиждень борються за життя молодого хлопця, у якого після нанесення татуювання почали відмовляти органи.

Медики не наважуються давати прогнози, проте сподіваються на те, що можуть врятувати бідолаху. За словами лікаря, хлопець заразився сепсисом. Його стан оцінюється як важкий.

На даний момент невідомо, в якому тату салоні постраждалий робив набивку, також невідомо, чи будуть правоохоронці відкривати справу за даним фактом.

Ннайбільш поширеним побічним ефектом після нанесення татуювання є невелике запалення. Це не дивно, так як організм активізує захисні функції. Однак при сильному ушкодженні шкірного бар’єру є ризик отримати інфекцію.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #лікарня, #небезпека, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тату, #тернопіль, #тернопільські новини, #хвороба
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: