Комісія з питань охорони навколишнього природного середовища та природокористування Тернопільської обласної ради прийняла рішення відмовити ТзОВ «Тернопільтеплоенерго» в погоджені спеціального дозволу з метою видобування торфу на ділянці «Руська Гута» родовища «Старники», що знаходиться в Шумському районі Тернопільської області.

Читайте також

Чи отримає команда Віктора Медведчука торф на Тернопільщині?

Нагадаємо, що одним з засновників ТзОВ «Тернопільтеплоенерго» є Кравчук Олександр Богданович, який очолює тернопільський обласний осередок проросійської партії «За життя». 

Після того, як ЗМІ та громадські активісти підняли дане питання перед депутатами обласної ради, Кравчука О.Б. оперативно виключили з реєстраційних даних підприємства. Проте ми впевнені, що дана дія була викликана значним громадським резонансом та вчинена з метою приховання участі команди Рабіновича-Медведчука в захоплені енергетичних ресурсів на Тернопільщині.

 

Ми вітаємо членів комісії з питань охорони навколишнього природного середовища та природокористування Тернопільської обласної ради, які проявили проукраїнську державницьку позицію та не посилили команду Віктора Медведчука на Тернопільщині.

Іван Ковалик

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #медведчук, #надра, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #рабінович, #тернопіль, #тернопільські новини, #торф
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: