У Тернополі на проспекті Злуки облаштують підвищений пішохідний перехід

Опубліковано:
7 Серпня, 2018

Задля попередження дорожньо-транспортних пригод за участю пішоходів та зниження швидкості автотранспорту під час руху, у Тернополі на просп. Злуки (поблизу «Універсаму) уже цього тижня розпочнуться роботи з влаштування підвищеного пішохідного переходу.

У зв’язку з цим з 9 серпня буде частково обмежений рух автотранспорту на ділянці дороги від транспортної розв’язки вулиць Збаразька – Злуки – Промислова – Текстильна – Енергетична в напрямку транспортної розв’язки вулиць Злуки – Тарнавського – Є. Коновальця – Галицька для проведення ремонтних робіт. Відповідне рішення було прийнято на черговому засіданні виконавчого комітету міської ради.

Зі слів міського голови Сергія Надала, підвищений пішохідний перехід буде влаштований фігурними елементами мощення у формі «трапеції». Висота конструкції не перевищуватиме 7-9 см, що дозволить безперешкодно пересуватися низькопідлоговим автобусам та тролейбусам. При сприятливих погодніх умовах, роботи з облаштування пішохідного переходу заплановано завершити до святкування Дня міста.

Нагадаємо, у квітні цього року на вказаній ділянці дороги було проведено поточний ремонт дорожнього покриття методом холодного ресайклінгу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пішохідний перехід, #проспект злуки, #ремонтні роботи, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: