«Народний Контроль» на Бучаччині зганьбився остаточно

Опубліковано:
10 Серпня, 2018

Ну це колись мусіло статися , бо на злодію шапка горить. – пишуть  Бучацькі новини.

Є в Бучачі група, яка іменувала себе «Народний Контроль»! Чи від імені народу вони діють – навряд чи?  Бо народ не делегував їм таких повноважень. Та чи є оця трійця Чорнота, Прості, Паращук – (ЧПП) – представниками від народу? Заледве, що податкова поліція і радянська міліція можуть представляти народ. Але ця трійця вирішила – самозванців нам не треба, командиром буду я! І назвали себе керівниками «Народного контролю» та громадських організацій:

– «Бучацьке Земляцтво» (у Бучачі) (дає змогу робити махінації з землею);

– «Спілка захисту прав споживачів» (дає змогу ходити з торбами по торгових точках);

– «Ветеранів міліції» (дає змогу вирішувати питання міліції);

– «Нова Бучаччина» і «Громадська рада» і ще біс його знає членами яких організацій вони є. Створили собі сайт “Бучацький інформаційний портал” і пишуть усіляку брехню, але тільки не про свої діяння.

Найбільше люблять Мосціпана, якому Чорнота з тріском програв вибори міського голови, Фреяка і всю районну раду, яким Прості мстять, що не призначили його «високоморальну і порядну» дружину директором будинку культури. Під роздачу попали начальник освіти Гавловський за те, що відмовився зробити незаконний запис у трудовій книжці невістки Простого, та Вержбицька – місце якої вже давно сниться його дружині. Компанію їм склав «відомий» і «успішний» підприємець Паращук, під яким є сайт “Бучацький інформаційний портал” та про якого мова піде пізніше.

Ця свята трійця складає складає основу «потужного ядра» – разом їх буде десь аж шестеро!

Головна тактика «Народного Контролю» –  обгадити опонентів з метою покращення своїх результатів на виборах. Та воно б і нічого, якби самі були чистими та не мали смороду.

Чорноту ще пам’ятають його поборами підприємців на посаді податкового поліціянта, за що його з тріском вигнали, недовго затримався він у «Батьківщині» (бо й там хотів бути лідером), потім очолив районний осередок Семиноженка (пам’ятаєте такого сателіта Януковича), тепер проголосив себе лідером «Народного контролю». Ну не йдуть справи у «чувака» – за що не візьметься всюди провал – у бізнесі, славнозвісному вирощувані екологічно чистої продукції, де все у гною… Але критикувати інших – мастак! Такий підніме міську господарку!

Простий – ну це просто історія колишнього начальника ГАІ в гіршому розумінні: від автоінспектора хабарника, сімейних епопей, скоєних злочинів та невинно засуджених людей. Та й політичне минуле. Комуністом був ще у час проголошення незалежності України, «Батьківщина», партія Королевської (сателіт Януковича) ще й тепер примазався до “Народного Контролю”. Перед тим як обгаджувати інших, треба було б на сайті народного контролю  всю свою діяльність описати: як привласнив житлову ділянку під забудову, виділену працівникам міліції, автомобіль та майно колишньої дружини, як нажився на кар’єрах,  як їхавши в авто збив жінку на смерть і як посада начальника ГАІ врятувала тоді від тюрми. Але де там?

Апогеєм діяння цієї групи став день міста, яке святкував  Бучач цієї неділі. В складі Народного Контролю була створена диверсійна група (правда поки що в одній особі) – це Паращук. Це «народний месник». Працює здебільшого вночі. Перед тим  розбив історичну меморіальну дошку біля джерела Собеського – і до Америки,  а на цьогорічному святі міста в нічну пору по злодійському пообзиравшись чи ніхто не бачить, гострим предметом понівечив службову машину міського голови. І тут попався. Поліція має роботу, а голова міста клопіт з автомобілем. До Америки ще не встиг втекти.

Ну мають чим похвалитися хлопці та чомусь Бучацький інформаційний портал мовчить.

Арсен Бучацький

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бучач, #народний контроль, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #позор, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: