Степан Барна привітав з значними успіхами випускницю Тернопільщини (Фото)

Опубліковано:
6 Серпня, 2018

Сьогодні, 6 серпня Степан Барна привітав зі значними успіхами та вручив іменний годинник Катерині Симко з села Біла. Дівчина є однією з чотирьох випускників шкіл області, які здали ЗНО на 200 балів.

Катерина Симко показала найбільший результат з української мови та літератури. Високі бали отримала і з інших предметів: математика – 188 балів, хімія – 193 бали та біологія – 196 балів.

Дівчина мріє бути лікарем, та вже стала студенткою Тернопільського медичного університету ім. І. Я. Горбачевського. Навчатиметься Катя на факультеті “Лікувальна справа”.

“200 балів з української мови та літератури – це відмінний результат. Приємно також, що ви продемонстрували добрі успіхи й з інших предметів. Нам потрібні молоді, активні та розумні люди. Адже за вами майбутнє нашої країни”, – звернувся до Катерини голова ОДА.

“Він також відзначив, що в області стимулюють та підтримують дітей, які добре навчаються. А тому всі, хто отримав відмінні результати на ЗНО, за рішенням сесії обласної ради, отримали одноразові премії у розмірі 2 тис. грн. Також випускники-відмінники, які вступили до тернопільських вишів, отримуватимуть щомісячно до стипендії по тисячі гривень.” – йдеться у пості.

За матеріалами сторінки у фейсбуці Тернопільської ОДА.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #200 балів, #ЗНО, #катерина симко, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #привітання, #степан барна, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: