Облита кислотою в Херсоні Катерина Гандзюк кожного року приїздила до своїх родичів на Тернопільщину

Опубліковано:
6 Серпня, 2018

Мабуть, мало хто із борщів’ян, жителів району та області знає про те, що Катерина Гандзюк радник мера Херсона, керуюча справами Херсонської міської ради – наша землячка.

Катю невідомий зловмисник обілляв кислотою і вона із численними опіками тіла перебуває в реанімації.

Батько Каті – Ганзюк Віктор Михайлович, кандидат медичних наук, працює хірургом у Херсоні після закінчення Тернопільського медінституту. Він родом із Глибочка. Там проживає мама Віктора Михайловича. А у Борщеві живе із сім’єю його сестра, вчителька Козій Валентина Михайлівна.

Читайте також

Радника міського голови Херсона Катерину Гандзюк, яка родом з Тернопільщини, облили кислотою

Кожного року Катя із батьками гостювали в рідних на Борщівщині. Планували приїхати і цього літа… Колись Леся Козій-Вовтухів писала у своєму вірші: ” На все літечко до мене Катя приїжджає…”

Катерина Гандзюк займала активну громадянську позицію: вона пройшла Майдан, викривала все те, що робилося в Херсоні і в Україні корупційно, нечесно… Була відомою активісткою в місті. Активно писала в соцмережі.

Підтримаймо в горі батьків і рідних Каті. Помолімося за її видужання, попросімо у Бога здоров’я для неї, написала знаменита поетеса з Борщівщини Ганна Костів-Гуска.

Катерина Гандзюк – відома у Херсоні своєю проукраїнською позицією громадська діячка і волонтерка. Була депутаткою двох скликань міськради. Нині вона виконує обов’язки керуючого справами Херсонської міської ради. За словами мера міста Володимира Миколаєнка, Гандзюк мала принципову позицію і завжди називала речі своїми іменами, зокрема щодо подій так званої “російської весни” на півдні України у 2014 році.

Журналісти і знайомі Катерини Гандзюк переконані, що напад пов’язаний з її публічною діяльністю і боротьбою проти проросійських сил в регіоні та корумпованих політиків і представників силових структур. У Гандзюк вже були конфлікти з місцевими правоохоронними органами та деякими державними службовцями.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гандзюк, #кислота, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #травма
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: