У Києві матір-алкоголічка зробила з малолітньої доньки вбивцю (Фото)

Опубліковано:
5 Серпня, 2018

У Києві маленька дівчинка вбиває і розриває на частини кошенят. Про це пише у Facebook dtp.kiev.ua.

Дівчинка з неблагополучної сім’ї, яку часто б’є матір-алкоголічка, знайшла собі “хобі”, мучить, б’є і вбиває кошенят, розриваючи тіла, виймаючи органи.

“У нас в сусідньому будинку живе 6-ти річна дівчинка, у якої є жахливе хобі. Я б сказала, щоденна мета. Регулярно вона відшукує і вбиває кошенят. Ріже ножем, скручує шиї, виколює очі і і. д. Дівчинка живе з мамою, яка зловживає алкоголем. Постійно брудна і без нагляду. З 3х років її бачили одною на вулиці ночами. Мати регулярно її б’є. І чим більше вона її б’є, тим більше у дівчинки бажання вбивати. Раніше це були пташенята голубів, тепер це котенята. Але вона вже почала переходити на собак. Один раз приклала ніж дитині біля горла”, – пише передплатниць.

Жінка пише, що не знає, як це зупинити.

“Як це зупинити? У нас тут живе малолітній маніяк з реальними психічними відхиленнями. З матір’ю говорити неможливо – вона неадекватна і агресивна. Дівчинка в садок не ходила. В школу, мабуть, теж поки що не збирається. Мати постійно приводить додому різних чоловіків. Часто в ці моменти Вероніку виганяють на вулицю. Допоможіть вирішити це питання! Дівчинку треба ізолювати від горе-матері і провести серйозну психологічну роботу. Її бажання вбивати стрімко прогресує. Є у них ще хлопчик 14р.Але того взагалі давно не бачили, він додому не приходить. До слідчого зверталися, заяву в поліцію писали, але поки нічого позитивного. Повинен же хтось на це реагувати?”, – пише вона.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дитина вбивця, #київ, #мати, #творина
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: