Тарифи на водопостачання та водовідведення в одному із селищ Тернопільщини піднято на 150% (Фото)

Опубліковано:
5 Серпня, 2018

Наголошуємо на тому, що підвищення тарифів для населення відбувалось без відповідного підвищення заробітних плат та пенсій. Також таке різке збільшення тарифів, яке не відповідає ринковим показникам, приводить до зубожіння населення, яке й так ледь зводить кінці з кінцями, пише на своїй сторінці у фейсбук Народний Рух України Гусятинщини.

Депутати Гусятинської селищної ради ОТГ від Народного Руху України частково домоглися скасування незаконно піднятих тарифів на водопостачання та водовідведення. 

Таке рішення було прийнято 25 липня на сесії Гусятинської селищної ради ОТГ.

Як повідомлялося раніше, 22 червня 2018 року, з пропозиції селищного голови Левицького М.М. виконавчий комітет Гусятинської ОТГ незаконно підвищив вартість водопостачання та водовідведення до 42.25грн. за 1 метр кубічний.

Відзначимо, що депутати Гусятинської селещної ради ОТГ від Народного Руху України підготували спеціальне зверенення в якому вимагали відміни тарифів від 22 червня 2018 року і від 19 липня 2017 року, а також вимагали розпустити виконавчий комітет Гусятинської селищної ради ОТГ, але нажаль не отримали потрібної кількості голосів.

Після цього, заступник голови НРУ Михайло Савчук зустрівся з мешканцями, які обурені діями Гусятинського селищного голови ОТГ і членами виконкому. Жителі Гусятина просили довести справу, до логічного кінця та домогтись відмінити тарифи за 2017 рік і пообіцяли в свою чергу ще більшу підтримку в боротьбі з свавіллям гусятинської влади на чолі з селищним головою Левицьким М.М. Таким чином НРУ в Гусятинському р-ні звернеться у відповідні органи та до депутатів Верховної Ради України, щоб довести цю справу до логічного завершення. 

null

Фото: Гусятин.com.uа
null

Фото: Гусятин.com.uа
null

Фото: Гусятин.com.uа
null

Фото: Гусятин.com.uа
null

Фото: Гусятин.com.uа

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гусятин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #підвищення, #тарифи, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: