За свої 42 роки жінка з Тернопільщини народила десятьох дітей

Опубліковано:
5 Серпня, 2018

Почесним званням “Мати-героїня” нагородили 38 жінок з Тернопільщини. Багатодітним матерям вручили відзнаки, а також привітали квітами та солодкими подарунками, – пише Доба.

Серед них і Олена Гонтарук, яка за свої 42 роки народила десятьох дітей. На нагородження жінка приїхала з Почаєва.

— У свої 42 я мати десятьох дітей. Проживаємо ми у Почаєві в приватному будинку. У мене дев’ять хлопчиків та одна дівчинка. Найстаршому 19-ть років, а наймолодшій всього лиш три рочки. Зовсім не планувала, що у мене буде 10-ть дітей, але дякую Богу, що дав мені стільки діток. Гордо можу сказати, що я і мій чоловік приклад для малюків, також я кажу найстаршому бути авторитетом та прикладом тому, що менші братики рівняються на нього. Як на мою думку діти — це найцінніша інвестиція, — розповіла Олена Гонтарук.

Як відомо на Тернопільщині понад 6 тисяч 550 жінок отримали звання матерів-героїнь.

— У багатьох з вас виростуть путні діти і я бажаю, щоб вони себе реалізували. Мені приємно говорити про те, що у Тернопільській області багато багатодітних родин. Це добрий знак, що Тернопілля розвивається, а діти народжуються. Також, це свідчить про те, що у Тернопільській області можна народжувати та ростити дітей, — зазначив голова облдержадміністрації Степан Барна.

Зазначимо, що нагорода “Мати-героїня” вручається жінкам, які народили 5-ть і більше дітей. Звання присвоюється указом президента за умови, якщо наймолодшій дитині виповнилося 8 років.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #мати-героїня, #нагорода, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: