Київський «Робін Гуд» скасував плату за проїзд у метро (Відео)

Опубліковано:
5 Серпня, 2018

На одній зі станцій метро Києва чоловік, протестуючи проти підвищення цін на проїзд, пропускав всіх бажаючих через турнікети за допомогою свого проїзного.

Відповідне відео було опубліковано в Facebook на сторінці Los Solomas.

“Сьогодні акція”, – з цими словами киянин безкоштовно пропускав майже всіх заходять в метро.Співробітникам метро це не сподобалося, і вони робили спроби заблокувати діяльність “Робін Гуда”, проте протести чоловіка і інших відвідувачів метрополітену не давали їм цього зробити.

Пізніше в коментарях користувач Вова Бернатович зізнався, що чоловік на відео – це він. За його словами, він таким чином протестував проти недавнього підвищення цін на проїзд в громадському транспорті Києва. Крім того, він прагнув “відбити” ціну місячного проїзного, що самостійно зробити не може.

Відзначимо, користувачі мережі активно коментують відео, висловлюючи захоплення діями чоловіки.

“Красава!!!!”, “Ви герой!”, “Молодець чувак!!!! Ти мега крутий))”, “Контролера ледь кондратій не вхопив”, “Душа радіє, хлопчина молодчина”, “Респект”, – пишуть в коментарях.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #київ, #метро, #турнікет
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: