Через зауваження двом росіянам мешканець Київщини опинився на лікарняному ліжку (Фото)

Опубліковано:
4 Серпня, 2018

На Київщині двоє громадян Російської Федерації побили чоловіків, які зробили їм зауваження.

Про це повідомляється на сторінці Головного управління Національної поліції у Київській області у соціальній мережі Facebook.

За даними поліції, у селі Саливонки Васильківського району місцевий 59-річний житель зробив зауваження двом молодим чоловікам, які ставили риболовні сітки на орендованому ним озері. Однак молодики накинулись на нього та жорстоко побили.

Постраждалого доправлено до лікарні, де йому діагностували травму голови та грудної клітки. На зауваження ще одного місцевого жителя нападники відреагували також агресивно: спочатку побили, потім сокирою та битою пошкодили його автомобіль «ВАЗ 2101», зазначили у поліції.

Поліція затримала нападників, ними виявилися громадяни Російської Федерації 19-ти та 29-ти років.

Як докази правоохоронці вилучили сокиру, биту, розкладний ніж, мобільні телефони та автомобіль Volkswagen Golf, на якому пересувались молодики. Правоохоронці вилучили автомобіль Volkswagen Golf, на якому пересувались росіяни / фото ГУ НП Київської області За фактом нападу відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення підозри та обрання зловмисникам запобіжного заходу. Нападникам загрожує позбавлення волі до семи років.

Про затримання іноземців повідомлено посольство РФ в Україні та консульський відділ МЗС України.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бійка, #київ, #лікарня, #Росія
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: