У Тернополі аварія за участю декількох авто та «швидкої» (Фото, відео)

04.08.2018 00:43   Джерело: 20 хвилин
Опубліковано : Настя Острозька

3 серпня близько 14:20 на вулиці Микулинецькій трапилася ДТП, повідомляє сайт 20 хвилин.

В управлінні патрульної поліції повідомили, що зіткнулися карета швидкої Mersedes 312 D, Fiat Scudo, Kia Cerato, Mazda та ВАЗ 210994.

null

 - За попередніми даними, водію швидкої, який рухався з увімкненими проблисковими маячками на заборонений сигнал світлофора, не надав перевагу в русі Fiat Scudo, - кажуть в управлінні. - Внаслідок зіткнення "швидку" відкинуло на зустрічну смугу, де вона в'їхала Kia Cerato, Mazda та ВАЗ.

null

 - Fiat Scudo виїжджав на зелене світло з Микулинецьої бічної на Микулинецьку, - розповідає один з учасників ДТП. - Водій "швидкої" їхав без сирени з гори на червоне світло, не пропустив авто Fiat, а після удару пішов на зустрічну смугу. Там вдарив три автомобілі. І так зупинився. Але потерпілих немає, лише авто побиті.

Внаслідок аварії постраждалих немає. Водієві швидкої допомоги патрульні винесли постанову за ст. 126 КУпАП (керування без відповідних документів) та склали адмінпротокол за статтею 124 КУпАП (порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортного засобу). Також адмінпротокол за ст. 124 КУпАП винесли водієві Fiat Scudo.

Відео: 20 хвилин.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: 20 хвилин  

Коментарі