Закордонні інвестори хочуть створити на Тернопільщині підприємство з переробки вторинної сировини (Фото)

Опубліковано:
3 Серпня, 2018

Потенційні інвестори з польського міста Торунь прибули на Тернопільщину з метою створити підприємство з переробки вторинної сировини у Чорткові, про це повідомляють на сторінці у фейсбуці Чортківської МР.

Для визначення локації створення підприємства з виробництва гранул з поліетилену польська делегація спільно з міським головою Володимиром Шматьком, його заступником Романом Тимофієм, начальником відділу земельних ресурсів та охорони навколишнього середовища Роксоланою Губ’як оглянули комунальні та приватні території міста.

Метою створення такого підприємства є переробка вторинної сировини (пластикових пляшок) на поліетиленові гранули. Поліетилен вважається найдешевшим та біологічно не шкідливим матеріалом, тому широко застосовується у медицині, житловому будівництві, виготовленні водопровідних труб та інше.

Окрім вливання у місто закордонних інвестицій, підприємство з переробки вторинного сміття дасть можливість безпечно переробляти істотно поліетилен, зменшити кількість сміття на звалищах (адже поліетилен і пластик не розкладаються!), а згодом прийматиме сортовану продукцію у місцевих жителів.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вторинна сировина, #інвестори, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #переробка, #підприємство, #пластик, #тернопіль, #тернопільські новини, #чортків
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: