Медведчук наклав лапу на тернопільські надра через Кравчука?

Опубліковано:
2 Серпня, 2018

До ухвалення сесії облради готується питання щодо надання погодження товариству з обмеженою відповідальністю «Тернопільтеплоенерго» спеціального дозволу на користування надрами з метою видобування торфу ділянки «Руська Гута» родовища «Старники», що знаходиться в Шумському районі Тернопільської області.

Перед тим його має розглянути постійна комісії з питань охорони навколишнього природного середовища та природокористування.

У чому ж небезпека?

Один із засновників ТзОВ «Тернопільтеплоенерго», він же голова політичної партії Рабіновича «За життя» в Тернопільській області та, подейкують, – особа, наближена до скандально відомого Медведчука  – Олександр Кравчук, хоче заволодіти надрами нашого краю.

У разі надання спеціального дозволу родовище в Шумському районі буде працювати не на бюджет області і не для потреб українців, а на путінського кума, а отже – на країну-агресора.

Сподіваємось, що у депутатів обласної ради – членів постійної комісії, вистачить здорового глузду, а передусім – патріотизму, щоб дати по лапі  московським прихвосням, не дозволивши заволодіти надрами нашого краю!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #за життя, #медведчук, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #полытика, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: