Перебування на сонці впливає на якість сексу, – вчені

Опубліковано:
1 Серпня, 2018

Вченими доведено, що перебування на сонці стимулює вироблення вітаміну D, а також покращує настрій. Втім, це далеко не всі переваги сонячного світла.

 
Експерт з питань охорони здоров’я Елі Ділкс , розповіла про дослідження, що підтверджують користь сонця для сексу, передає Depo.ua з посиланням на Maxim.

Зокрема, вона повідомила, що вплив сонячних променів стимулює вироблення тестостерону і позитивно впливає на якість сексу.

“Тестостерон впливає на нашу сексуальну активність. Дослідження вчених свідчать про те, що сонце стимулює його вироблення, а це значить, що сонячні промені можуть поліпшити якість нашого сексуального життя”, – каже вона.

Вона також вказала на результати іншого дослідження, результати якого підтверджують теорію про те, що жінки з дефіцитом вітаміну D мають більш низькі рівні естрогену. Це, в свою чергу, негативно впливає на жіноче лібідо.

Ділкс також додала, що для того, щоб отримати необхідну дозу вітаміну D і простимулювати вироблення тестостерону, людині достатньо перебувати на сонці близько 30 хвилин за два тижні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #секс, #сонце
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: