Протестні акції проти забудови Парку Національного Відродження тривають

Опубліковано:
31 Липня, 2018

30 липня тернопільські громадські активісти, міська організація Радикальної партії Олега Ляшка та небайдужі містяни продовжили протестні акції проти нищення парку Національного Відродження. Обурені люди не стримували емоцій, бо, незважаючи на їхнє категоричне «НІ – незаконній забудові!», роботи по спорудженню так званої «Вуличної академії» тривають.

Скільки ще міська влада ігноруватиме інтереси тернопільської громади? Це далеко не риторичне запитання ще, на жаль, зависло у повітрі. Тому, аби змусити міських депутатів виконувати волю тернополян, Тарас Серетний подав у ТМР звернення, де вимагає заборонити будь-яке будівництво на території зелених зон, яких у файному місті щороку стає все менше і менше.

«Позиція Радикальної партії Олега Ляшка була і завжди буде принциповою, послідовною та категоричною: жодна забудова не є законною, якщо громада – проти. Ми нікому не дозволимо кривдити людей, бо стоїмо на боці правди», – зазначив депутат міської ради.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #забудова, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #парк, #протест, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: