Які дитячі майданчики встановлюють біля тернопільських новобудов

30.07.2018 15:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

У Тернополі продовжують з'являтись нові житлові комплекси у різних мікрорайонах міста та ціли мікрорайони. Житло будують за європейськими стандартами та з впровадженням енергоефективних технологій. Не менш важлива складова високоякісного житла – це благоустрій прибудинкової території. Вона має максимально задовольняти інтереси всіх мешканців.

Так, будівельна компанія «Матла» робить дитячі майданчики для ігор і фізичного розвитку згідно з європейським зразком. Майданчики застеляють газоном рулонного типу.

– Ця трава є не жорсткою і не занадто м’якою, а досить-таки щільною, що дуже зручно навіть якщо ходити босоніж. Такі майданчики ми почали ставити у Тернополі одними з перших, — розповідає Андрій Матла. – Ще однією нашою перевагою є те, що всі заїзди і тротуари викладені бруківкою. Це екологічно й основне – не шкодить нашому здоров’ю. Адже всі ми знаємо, як при +28—30°С чути запах асфальту і як важко тоді дихати. Бруківка таких проблем не створює.

Як зазначають у будівельній компанії "Матла", власникам квартир у новобудові не доведеться доплачувати за облаштування прибудинкової території. Це вже враховано у вартість квартири.

Переглянути список новобудов компанії "Матла" можна на сайті www.matla.com.ua

Сергій Балуцький


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі