Рейсовий автобус «Тернопіль – Червоноград» потрапив у ДТП

Опубліковано:
30 Липня, 2018

У Львівській області водій іномарки в стані алкогольного сп’яніння виїхав на зустрічну смугу і збив на смерть 72-річну велосипедистку.

Про це повідомляє відділ комунікації обласної поліції.

За даними правоохоронців, дорожньо-транспортна пригода сталася у суботу, 28 липня, на автодорозі Червоноград – Редехів в селі Новий Витків Радехівського району.

Читайте також

ДТП можна оформити онлайн
На вулиці Львівській в Тернополі легківка «поцілувала в зад» легківку (Відео)
На Шумщині 8-річний хлопчик потрапив під колеса авто (Відео)

“Попередньо встановлено, що водій автомобіля «Фіат Скудо», 43-річний мешканець міста Сокаль, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв наїзд на велосипедистку, 72-річну місцеву жительку, після чого зіткнувся з рейсовим автобусом сполученням Тернопіль – Червоноград”, – йдеться в повідомленні.

Велосипедистка від отриманих травм померла на місці події. В автобусі ніхто не постраждав.

Як поінформували в поліції, у водія Fiat Scudo виявили 1,6 проміле алкоголю в крові. Його затримано в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Зазначається, що поліцейські встановлюють обставини ДТП. Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху чи експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від трьох до восьми років позбавлення волі.

Поліція не уточнює особу підозрюваного, водночас ЗМІ повідомляють, що за кермом іномарки, під колесами якої загинула велосипедистка, був депутат Сокальської міської ради.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #автобус, #ДТП, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: