Замість субсидії мешканка Тернопільщини отримала дві кримінальні статті

29.07.2018 18:13   Джерело: Бізнес Компаньйон Тернопіль
Опубліковано : Новини Тернопілля

Шахрайство, підробка документів та їх використання – одразу дві статті Кримінального кодексу інкримінують жительці райцентру Підволочиськ. Жінка так прагнула незаконно отримати субсидію, що в результаті має проблеми із законом.

Як встановили правоохоронці, подаючи документи на отримання соціальної пільги щодо сплати за комунальні послуги, жителька Підволочиська вказала недостовірні дані про відсутність придбання-продажу будь-якого майна за звітний період. З’ясувалося, її чоловік придбав автомобіль вартість якого становить понад 50 тисяч гривень. Таким чином була незаконно нарахована субсидія в розмірі понад 18 тисяч гривень.

У ході досудового розслідування випливли інші «кримінальні» моменти отримання субсидії. Виявилося, що отримувач соціальної пільги – чоловік, проте замість нього декларацію про доходи заповнювала дружина. Це встановила почеркознавча експертиза.  До звинувачень у шахрайстві додалася стаття 358 (частини 1 та 4) ККУ.

Досудове розслідування триває.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Бізнес Компаньйон Тернопіль  

Коментарі