Прокуратура Тернопільської області повертає землі у державну власність

26.07.2018 20:48   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Прокуратурою області забезпечено виконання судового рішення про повернення земельної ділянки сільськогосподарського призначення площею понад 30 га, вартість якої близько 1 млн грн., у державну власність.

Так, ще 24.07.2017 Лановецьким районним судом постановлено рішення про задоволення позовних вимог Кременецької місцевої прокуратури.  Суд погодився із прокурором та визнав недійсним договір оренди землі, укладений фізичною особою з Головним управлінням Держземагенства у Тернопільській області. Крім того, відповідачку зобов’язано повернути у володіння і користування держави земельну ділянку загальною площею 30 га, вартістю близько 1 млн. грн., що розташована за межами населеного пункту на території однієї з сільських рад Лановецького району Тернопільської області.

На виконання вказаного рішення суду проведено реєстраційні дії щодо скасування приватної форми власності на землю та повернення її державі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі