У Тернополі чоловік розбив вікно у службовому автомобілі патрульних

Опубліковано:
25 Липня, 2018

Виклик про те, що нетверезий чоловік чіпляється до працівників аварійної служби тепломереж і заважає їм працювати надійшов 24 липня, близько 19-ї години.

Прибувши на місце події, інспектори спробували залагодити конфлікт, однак на зауваження поліціянтів припинити правопорушення, він не реагував. Патрульні змушені були одягнути на нього спецзасоби кайданки, щоб доставити до відділку поліції. Натомість дебошир розбив головою вікно службового автомобіля.

Патрульні відвезли його до лікарні, де йому надали медичну допомогу. Після того доставили до відділку поліції, де на нього склали адмінпротокол за ст.173 КУпАП (дрібне хуліганство) та постанову за ст.178 КУпАП (поява в громадському місці в п’яному вигляді). Зараз його справою займається слідчий. Відкрите кримінальне провадження за ч1. ст.296 ККУ (хуліганство).

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вікно, #дебошир, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: