Житель села Кордишів Шумського району 1989 року народження ще 20 липня вийшов з дому і перестав виходити на звязок. Про зникнення сина 22 липня заявила його матір.

Знайшли зниклого молодика у колодязі глибиною 57 метрів на закинутій території неподалік будинку, де він мешкав. Криниця вже давно висохла і люди прикрили її дошками, щоб туди не лізли діти. Проте за деякий час помітили, що колодязь знову відкритий. Це й наштовхнуло на думку оглянути його.  

Тіло шумчанина дістали рятувальники служби надзвичайних ситуацій. Судмедексперт виявив садна голови, рук та ніг, характерні для падінні з висоти. Інших тілесних ушкоджень, які б свідчили про насильницьку смерть, не виявлено. Остаточну причину встановить експертиза.

Односельчани розповідають, що два роки тому покінчила життя самогубством рідна сестра загиблого і з того часу чоловік усім казав, що скоро піде до неї. 

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #колодязь, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #самогубство, #суїцид, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: