Степан Барна: Наше завдання – створити безпечні умови для жителів сіл (Фото, Відео)

23.07.2018 10:43   Джерело: Тернопільська ОДА
Опубліковано : Новини Тернопілля

Село Ласківці Теребовлянської об’єднаної територіальної громади відтепер під надійним захистом місцевої пожежної команди, яка завжди буде на сторожі надзвичайних подій. Дев’ять місцевих вогнеборців працюватимуть із небезпечними викликами в оновленій пожежній станції, яку сьогодні відкрив голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна разом з народними депутатами Тарасом Юриком та Романом Заставним, начальником управління ДСНС в області Віктором Маслеєм, головою Теребовлянської ОТГ Сергієм Поперечним.

За словами Степана Барни, майбутнє села залежить від облаштування соціальної інфраструктури, розвитку послуг безпеки та створення робочих місць: «Наше завдання полягає в тому, щоб зробити максимум для забезпечення добробуту та безпеки жителів сіл. Над цим ми працюємо протягом останніх трьох років. За цей період спільної роботи з Державною службою надзвичайних ситуацій у Тернопільській області було відкрито 35 місцевих пожежних станцій, які сьогодні надають допомогу і рятують людські життя», - наголосив Степан Барна.

Окрім Ласківець рятувальна служба надаватиме допомогу ще у 5 найближчих селах: Буданів, Папірня, Кобиловолоки, Романівка, Стара та Нова Могильниця. На цілодобовому чергуванні там перебуватимуть чотири пожежні караули.

«За 3 роки діяльності Теребовлянської ОТГ на розвиток інфраструктури з державного бюджету та за ініціативи Президента України Петра Порошенка було виділено 35 мільйонів гривень. Завдяки реформі децентралізації перед громадою відкривається багато можливостей, саме вона приймає рішення як ефективно використати ці ресурси», - підкреслив очільник області.

Відкриття оновленої пожежної станції припало на святкування ще однієї важливої для мешканців події – Дня села. З цієї нагоди та за відмінне  виконання службових обов’язків, самовідданість, професіоналізм та бездоганну військову дисципліну, медаллю «За службу Україні» нагородили військовослужбовців Ігоря Гаврилюка, Ярослава Заставного, Олександра Сніжка.

Також грамотою ДСНС у Тернопільській області нагородили голову Теребовлянської ОТГ Сергія Поперечного.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Фото та відео: Тернопільська ОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернопільська ОДА  

Коментарі