Тернополяни розповіли ТМЦ.інфо про корупцію у місті та в яких сферах вона проявляється найчастіше. 

Володимир: В будівельній сфері, та корупція, навіть так не думав, але куди не піди всюди проблеми. Щоб піти і законно все взяти?! Взяв одну справку, потрібно вже дві, щоб ті взяти потрібні ще справки, це теж свого роду корупція.Якщо не заплатиш то будеш ходити місяць, два.

Алла: Фактично вона існує у всій Україні. В торгівлі також може бути, та кругом, яку не візьміть галузь

Клавдія: Звичайно вона існує, де вона не існує, по всій Україні існує і в Тернополі. Починаючи від найнижчих сфер до самих верхніх. І в торгівлі і в обслуговуванні кругом і навіть тут на площі корупція теж є, щоб поставити ці автомати і все решта то просто так ніхто не поставить то. Своїми силами проста людина того не зробить. Треба зв’язки мати або тільки гроші.

Роман: На мою думку, Тернопіль одне із міст України із найменшою корупцією. Особисто я не бачу корупції у Тернополі. Я якраз поступаю в університет, нібито все класно та чесно, в подальшому побачимо.

Мирослав: Існує чого ж не існує, майже всюди. Площадки, які ось тут забудовуються в Тернополі, це все із корупціонерів. Поїдьте на Бам, там загороджено все і будуть будувати будинки.

Мар’яна: Думаю, що так. В інститутах, технікумах, лікарнях.

Роман: Не знаю, напевне що так. Скоріше всього, що в поліції, я так думаю. Можна побороти, треба старатися, починати із себе. Щоб побороти корупцію треба починати з себе. Наші люди привикли ще з 90-х давати хабарі, так ми її не поборонимо ніяк, треба все ж починати з себе.

Наталія: Ми маємо самі змінитися, не давати хабарі, навчитися це роботи і це буде перший крок до того, що зміниться щось в країні. Доки ми будемо давати доти вона і буде існувати.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #корупція, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: