Небезпечні зйомки нового відео Святослава Кондратіва. Ексклюзивні подробиці (Відео)

Опубліковано:
19 Липня, 2018

Відомий скрипаль Святослав Кондратів, який знімає музичні відео на свої композиції у різноманітних куточках світу вирішив в черговий раз вразити своїх шанувальників та зняти відео в прекрасній Греції. Зйомки проходили в місці неземної краси, свтової пам’ятки ЮНЕСКО – Метеорі. Велетенські скелі посеред рівнини та дивовижно розташовані на них будівлі діючих монастирів в грецькому автентичному стилі просто приголомшують! Краса зачаровує, а атмосфера, яка там панує – заворожує. Святослав сам знаходив місця для зйомок, і кожне з них було небезпечніше попереднього. Небезпека полягала в тому, що це не були спеціально облаштовані оглядові майданчики, а вершини скель з різкими обривами та прірвами під ними глибиною до 800 метрів. На них окрім того, що треба було забратися самому, необхідно було обережно підняти скрипку, а відеооператор мав піднімати апаратуру для зйомок. А сама головна складність для темпераментного Святослава була під час гри контролювати свої емоції та рухи, щоб часом не забутися і не зірватися вниз.

«Це місце має дуже романтичну назву  – «ті що летять у повітрі», – коментує реліз Святослав Кондратів. Нашою метою було показати велич та красу природи і поєднати її з музикою. Це – головна ідея проекту #СвітОчимаСкрипаля. Сподіваюсь,  нам вдалося її передати».

Друге місце, де проходили зйомки заворожує своєю містикою. Це річка, відома з древньогрецьких міфів, Ахерон, студені води якої розділяють два світи. За переказами, занурившись в її притоку Стікс, ви станете невразливими, як легендарний Ахіллес.

Композиція має назву «Метеора», таку ж назву  матиме й другий альбом та другий Всеукраїнський концертний тур Святослава Кондратіва, старт якого запланований на вересень 2018 року. Його географія розширюється. До 20 найбільших міст України,  де вже виступав скрипаль зі своїм авторським проектом #СвітОчимаСкрипаля, плануються концерти в Ужгороді, Хмельницькому та Одесі.

Тож, слухайте, дивіться, надихайтесь та приходьте на концерти за живими і справжніми емоціями від Маестро Святослава Кондратіва!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кліп, #кондратів, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #скрипаль, #скрипка, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: