Тернопільський злочинець похизувався вкраденим

16.07.2018 14:13   Джерело: Тернопільська Липа
Опубліковано : Новини Тернопілля

За два місяці на волі 35-річний тернополянин встиг скоїти дві крадіжки та грабіж. Під час відкритого викрадення майна зловмисника затримали. Нині він перебуває під вартою.

Кримінальні провадження за двома фактами крадіжок, вчинених з торгових закладів, слідчі Тернопільського відділу поліції розслідували та скерували до суду. Проте підозрюваний вирішив на досягнутому не зупинятися. Серед білого дня відкрито викрав з магазину, що по вулиці Білогірській в обласному центрі, продукти харчування.

Незвичного клієнта помітила продавець торгового закладу. Коли підійшла, аби запитати, чого так довго крутиться біля вітрини, зловмисник став втікати. Зрозумівши, що незнайомець вчинив крадіжку, співробітниця магазину кинулася за ним. Проте нахаба зумів відірватися від жінки. На відстані двадцяти метрів демонстративно повернувся, розстібнув безрукавку і показав, що привласнив.

Про злочин потерпіла повідомила поліцейських. Того ж дня грабіжника затримали. На даний час йому оголошено підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 186 ККУ, та взято під варту.

Досудове розслідування триває.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернопільська Липа  

Коментарі