Віктор Аверкієв

Віктор Аверкієв

кореспондент, м. Теребовля

Рецепт сухого маринування грибів від автора

16.07.2018 12:43   Джерело: TeNews
Автор : Віктор Аверкієв

За даним рецептом можна швидко приготувати мариновані гриби любого виду і по всьому світі, в любу пору року. Зрозуміло, в різних країнах рецепт може варіювати додаванням місцевих додаткових спецій відповідно до смаку людей того чи іншого регіону. Тут ми надамо приклад приготування сироїжок(голубінок) та підберезників (козариків, бабок).

Любий вид очищених грибів відварюють і промивають. Потім, або відразу маринують, або кладуть відварені та порційовані(наприклад, по 1л) в морозильну камеру. Коли приходить час в потрібності маринованих грибів, гриби розморожують та готують.

Інгредієнти: 1л відварених грибів, одна цибулина середнього розміру, лавровий листок, гіркий та духмяний перець, оцет, сіль.

Приготування: В  глибокій мисці відварені гриби перемішують ложкою чи дерев’яною лопаткою, а чи й чистою рукою з посіченою кільцями та віджатою цибулею, додають 2-3 середніх лаврових листки, по 10-15 бубок духмяного та гіркого чорного перцю, солять рясно та кроплять оцтом до смаку і знову все перемішують. Готову продукцію накладають в банку та ставлять в холодильник. Там гриби можуть зберігатися досить тривалий час. Смачного!

null

 

null

 

null

 

null

Віктор Аверкієв


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі