Із прощі в Зарваниці деякі паломники повертались разом із військовими

16.07.2018 10:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Максим Скасків

Як і кожного року, цьогорічна проща зібрала та познайомила між собою багато людей. А декому з них випала нагоди поспілкуватися з прочанами-військовими.

Зеновія Бейгер із села Струсів розповідає: «Із прощі у Зарваниці пощастило повертатися з добрими людьми. Автобус з військовими повертався в Тернопіль та підібрав нас , декількох жінок.  Хоча фізична втома ще не дуже відчувалася, бо натхненна молитва давала сили, але додому пролягала відстань більш, ніж 30 км. Молоді привітні хлопці уступили місце. Дорогою щиро спілкувалися з ними. І я відчула, що з їхнього боку це була не просто формальність, а щирий добрий вчинок.

На душі було так приємно!

Хочеться подякувати насамперед хлопцям, а також їхнім батькам, що зростили, виховали добрих дітей. Є ким гордитися і військовій частині, в якій проходять службу добрі солдати. Такі добрі люди і будують добру державу.

Дай, Боже, міцного здоров’ячка та всіх благ Вам, Юра та Діма, усім Вашим товаришам та співслужбовцям, батькам . Хай добро, яке роздаєте, повертається сторицею!»


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі