Незважаючи на домашній арешт, вбивця тварин вільно гуляє Києвом

Опубліковано:
15 Липня, 2018

Догхантер Олексій Святогор вільно пересувається Києвом, незважаючи на цілодобовий домашній арешт до 7 серпня.

Про це повідомили зооволонтери, які зустріли Святогора, коли він виходив зі станції метрополітену Лівобережна у п’ятницю, 13 липня.

«Волонтерка прослідкувала за Святогором до магазину, де викликала патруль поліції. Патрульні відмовились везти Святогора у відділок»,- розповіла Громадському радіо зооволонтерка Наталя Леденева.

За її словами, патрульні зателефонували слідчому, який повідомив, що Святогор отримав дозвіл на вихід з дому. Вона додала, що патрульні відвезли Святогора назад додому та склали протокол.

Слідчий Роман Бобокал в коментарі Громадському радіо підтвердив, що він дав Святогору усний дозвіл по телефону.

За словами активістки Влади Стефанової, Святогора не в перше бачили на вулицях міста, незважаючи на заборону. «Спочатку його бачили гуляють по масиву Райдужний. Сьогодні зловили на метро Лівобережна», – розповіла вона.

Нагадаємо, що Шевченківський районний суд Києва продовжив догхантеру Олексію Святогору запобіжний захід у виді домашнього арешту до 7 серпня 2018 року.

Його підозрюють у порушенні ч.2 ст. 300, ч.3 ст. 300 КК України (ввезення, виготовлення або розповсюдження творів, що пропагують культ насильства і жорстокості).

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #арешт, #догхантер, #київ, #святогор
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: