У Тернополі затримали цвинтарного крадія, що пошкоджував могили на Микулинецькому кладовищі (Відео)

Опубліковано:
14 Липня, 2018

Про пошкодження надгробної кришки на могилі свого батька заявив 65-річний тернополянин. Зловмисник, відриваючи ручки, що були виготовлені з латуні, спричинив пошкодження  і самої кришки.

Оперативникам вдалося встановити особу крадія. Вандал промишляв на Микулинецькому кладовищі протягом трьох місяців. Це раніше судимий житель обласного центру 1975 року народження, наркозалежний.

Читайте також

Нічого святого: у Тернополі невідомий вкрав гроші з храму (Відео)

Правоохоронці опрацювали відео з камер спостереження поблизу кладовища, а згодом встановили місця збуту крадених з цвинтаря речей. Виявилось, що підозрюваний причетний до майже сорока (!) фактів, пов’язаних з наругою над могилами, – повідомив заступник начальника Тернопільського відділу поліції  Сергій Гатанюк. І, можливо,це ще далеко не повний їх перелік.

Зловмисника допитано. Під час обшуку у крадія вилучили вісім металевих ваз. Він зізнався, що крадені декоративні елементи здавав на металобрухт майже за безцінь, а потерпілі заявляють про збитки у тисячі гривень. Виручені кошти витрачав на наркотики до харчі.

Досудове розслідування кримінального провадження розпочато за статтею 297 ККУ – наруга над могилами. Зловмиснику загрожує покарання до дванадцяти років позбавлення волі.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #крадіжка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #цвинтар
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: