Поліцейські, медики і рятувальники готові при необхідності допомогти прочанам в Зарваниці

Опубліковано:
14 Липня, 2018

Тисячі паломників не лише з усіх куточків України, я й із-за кордону прямують до Зарваниці, де щороку в середині липня відбувається Загальнонаціональна проща.

Актуальним залишається питання цілковитої безпеки шляху й самого перебування у Марійському духовному центрі. Як запевнив голова Тернопільської ОДА Степан Барна, всі компетентні служби при потребі готові надати кваліфіковану допомогу.

«Сьогодні я переконався в тому, що наші стражі порядку, медичні працівники й  рятувальники — цілком готові до несення служби у ці важливі дні. У ціляє безпеки на прощі будуть присутні також військові та співробітники Служби безпеки України», — підкреслив очільник Тернопільщини.

Варто додати, що вздовж шляхів до Зарваниці, якими прямує піша колона, облаштовані медичні пункти з ліками й питною водою, є також місця для відпочинку.

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зарваниця, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #проща, #степан барна, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: