Пісню тернопільського гурту «С.К.А.Й.» заспівали мовою жестів

Опубліковано:
14 Липня, 2018

Неймовірний хіт гурту СКАЙ, який був створений у Тернополі переклали мовою жестів. Мова йде про пісню “Тебе це може вбити”, яка стала улюбленою для десятків тисяч українців. Втілив задум киянин Danila Zakharov, – пише Реально.

“Сьогодні я хочу поділитися з вами своїм новим творчим поривом. Новий кліп жестовою мовою, ідею якого я виношував кілька місяців. Але як і завжди у будь-якого починання є передісторія.

Це кліп трапився не завдяки, а всупереч. Спочатку я хотів просто записати себе на мобільний телефон і викласти як роблять більшість хлопців виконуючих жести. Вони набирають сотні тисяч переглядів і десятки тисяч лайків. Тому що важлива ідея, важливий контент, важлива емоція)! Решта тобі пробачать. 

Я ж поставив собі іншу задачу, спробувати зробити те, що ніколи не робив, спробувати кинути собі виклик у всіх сферах. Я не ідеально знаю жести, плюс я взагалі нічого не розумію в сценарному справі і в режисурі. Я не оперотор і вже тим більше не актор. Цей кліп – моя спроба показати, що не обов’язково володіти всіма навиками, щоб зробити щось. Я міг би знайти 1000 відмовок, щоб сказати “Я не вмію писати сценарій, тому нічого не вийде” або “я не зможу зіграти”

Ще однією складністю було те, що пісня співається українською мовою, який я погано знаю) Тому мені була потрібна трошки витреніровать свою артикуляцію 

Але все ж цей кліп трапився. І точно завдяки бажанню і команді. Afina Haya – чудовий оператор, яка дбайливо і з любов’ю відзняла весь матеріал і допомогла з підготовкою, макіяжем і світлом. Alina Leonova – дівчина, яка погодилася взяти участь в зйомках з незнайомим хлопцем  знайшла купу реквізиту і допомагала реалізувати всі мої ідеї)

І якщо ви думаєте, що процес зйомки пройшов як по маслу, то це ще одна помилка) Було стільки косяків, що часом я згадував картинку “очікування vs реальність” і думав, що ми зафакапимо весь проект. Замість запланованих 2 годин зйомок, ми знімали 4 години. Уже в самому кінці сіла камера і кілька кадрів ми знімали на телефон! Але все ж, незважаючи на витрачені зусилля – воно того варте. Кожен з нас отримав величезну кількість вражень, досвіду та емоцій)))

Сподіваюся, вам сподобається результат. Приємного перегляду!” – пише автор.

Відео наші читачі можуть переглянути нижче:

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #мова жестів, #олег собчук, #пісня, #скай, #тебе це може вбити
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: