Тернопільський виш у рейтингу найкращих в Україні

12.07.2018 00:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Настя Острозька

Тернопільський національний педагогічний університет у списку 10-ти найкращих педагогічних вишів у 2018 році.

ТНПУ займає 2 місце.

Рейтинги, що використовувалися при складанні консолідованого рейтингу вишів України:

«ТОП-200 Україна»— методика проекту «Топ-200 Україна» базується на використанні даних прямих вимірів та експертних думок. Діяльність вишів оцінюється з допомогою інтегрованого індексу. Цей індекс містить три комплексні складові: індекси якості науково-педагогічного потенціалу, індекс якості навчання та індекс міжнародного визнання.

Рейтинг «Scopus» — результати рейтингу вищих навчальних закладів базуються на показниках бази даних Scopus, що є інструментом для відстеження цитованості наукових статей, які публікуються навчальним закладом або його працівниками у наукових виданнях. У рейтинговій таблиці вищі навчальні заклади України ранжовані за індексом Гірша - кількісним показником, що базується на кількості наукових публікацій і кількості цитувань цих публікацій.

Рейтинг «Бал ЗНО на контракт» — рейтинг закладів вищої освіти за показником середнього бала ЗНО абітурієнтів минулого року, яких зараховано до вишів на навчання за кошти фізичних та юридичних осіб (контракт).

Рейтинг упублікував сайт Рейтинги ВНЗ.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі