Кияни вигадали оригінальний спосіб, щоб захистити місто від бруду

Опубліковано:
11 Липня, 2018

У столиці комунальники не знають, як захистити місто від бруду, що створює навала приватних оголошень на будь-яких опорах: стовпах, ліхтарях, зупинках. Найчастіше використовується спосіб, коли бригада чистильників зриває й змиває листівки. На вічно брудній Лук’янівці вигадали «оригінальний» спосіб захисту стовпів на зупинці тролейбусів.

Про це пише «Вечірній Київ».

Стовпи обмотали сіткою-рабицею в зоні доступності людських рук. Але не тут-то було. Спритні кияни почали ліпити на сітку оголошення за допомогою скотчу, обмотувати стовпи, клеїти оголошення на сусідніх стовпчиках. А також використовувати сітку як урну, засовуючи під неї пластикові стакани, палички з-під кави, брудний папір, інший мотлох. Тепер все це ще більше «прикрасило» зупинку на Лук’янівці. 

Зовсім не відстає від Лук’янівки центр міста. На вулиці Володимирській, біля Національної опери така ж картина. Перемотані скетчем і заліплені порваними оголошеннями, що пропонують роги оленів й дзюдо, стовпи. Ось які деталі тепер формують остаточний образ Києва.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #київ, #реклама, #стовп
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: