У тернопільських квартирах таки буде гаряча вода, щоправда, не у всіх

Опубліковано:
11 Липня, 2018

Відключати гарячу воду у місті таки не будуть. Як повідомили на сайті КП “Тернопільміськтеплокомуненерго”,  у зв’язку з частковим отриманням грошей на природний газ від НАК “Нафтогаз України”, підприємство буде надавати послугу з постачання гарячої води з врахуванням графіку відключень котелень на ремонтний період, пише сайт Доба.

Тож у тих районах, де на даний час ремонтують котельні гарячої води не буде, а ось у решти тернополян із кранів тектиме гаряча вода.

До слова, як зазначив директор КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» Андрій Чумак, Тернопіль є одним з декількох міст України, яким вдалося подавати в неопалювальний період гарячу воду. Але через борги тернополян це можуть припинити. За послуги гарячого водо- та теплопостачання населення заборгувало 51,5 мільйонів гривень та біля 29 мільйонів – це кошти за пільги і субсидії, які підприємство також ще не отримало.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #без відключення, #вода, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: