Нові деталі у резонансній справі про вбивство тернопільської випускниці

10.07.2018 23:13   Джерело: Файне місто
Опубліковано : Новини Тернопілля

У поліції немає сумнівів, що саме Гнатюк є тим жорстоким вбивцею, який вкоротив віку юній дівчині. Тим часом на підготовчих засіданнях суду він продовжує повторювати, що його підставили, а винні у вбивстві, що поєднано зі зґвалтуванням у неприродній спосіб якісь місцеві «мажори», - пише Файне місто.

Читайте також

Вбивцю випускниці з Тернопільщини чекає довічне ув'язнення (Відео)

Напередодні роковин трагедії, 23 червня у Тернопільському міськрайонному суді відбулося чергове підготовче засідання по справі. Сторона захисту і сам підозрюваний просили змінити міру запобіжного заходу — із тримання під вартою на домашній арешт. Сам Василь Гнатюк говорив про те, що у нього болить шлунок та має проблеми із здоров’ям. Втім, обвинуваченого не відпустили і продовжили строк тримання за ґратами ще на 60 діб.

На засіданні адвокати підозрюваного отримали від прокурора копії обвинувального акту. Також суд має ухвалити рішення про те, як будуть надалі проходити засідання — у відкритому чи закритому режимі. До слова, розгляд справи по суті досі не розпочали.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Файне місто  

Коментарі