Кредитування житла у Тернополі доступне від ПриватБанку

Опубліковано:
10 Липня, 2018

На Тернопільщині продовжує активно функціонувати програма споживчого кредитування “Житло в кредит” від найбільшого банку країни ПриватБанку. Програма дозволяє мешканцям міста отримати фінансування на придбання нерухомості  як на первинному, так і вторинному ринку. 

“Я дізнався про можливість отримати на кредит на купівлю квартири та відразу зателефонував на гарячу лінію ПриватБанку та подав необхідну заявку. Після зустрічі з представником банку, де ми узгодили всі деталі, я оформив договір на придбання житла, – говорить тернополянин Володимир. – Сподобалась оперативність та простота оформлення, адже після першої зустрічі вже в найближчий час я отримав необхідний розрахунок кредиту”.

Ще однією перевагою для клієнта є  мінімальний пакет документів, що необхідні для підписання угоди та надзвичайно швидке прийняття рішення. Ставка за кредитом на нове житло становить 17,9% та є фіксованою протягом усього терміну договору, що оформляється на 20 років при першому авансовому платежі у 25% вартості помешкання. Договір не передбачає жодних додаткових комісій та обмежень по достроковому погашенню кредитного зобов’язання.

“Сьогодні наш банк прагне якомога швидше реалізувати в країні споживче кредитування на базі передового досвіду та вивести програми фінансування на новий рівень, адже в останній період ринок іпотечного кредитування був не надто активним, – розповідає керівник напрямку споживчого кредитування Тернопільської філії ПриватБанку Олена Щербина. – На первинному ринку ми працюємо з усіма акредитованими та відомим забудовниками по вже зданими в експлуатацію об’єктах, а також надаємо кредит на придбання об’єктів вторинного ринку нерухомості, а саме квартир у Тернополі”.

Детальніше про можливість отримати кредитування та оформлення необхідної заявки можна дізнатись на відповідній сторінці сайту банку.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #житло, #кредит, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #приватбанк, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: