Львів’яни із зброєю проривалися через кордон

09.07.2018 18:53   Джерело: Інформатор
Опубліковано : Новини Тернопілля

У пункті пропуску «Краковець» (Яворівський район Львівської області) службовий собака виявив у подорожніх магазини до автомата Калашникова та пістолета ТТ.

Про це заявив сьогодні речник Мостиського прикордонного загону Іван Галкін.

З його слів, на українсько-польському кордоні, під час огляду автобуса закордонного сполучення та ручної поклажі подорожніх спрацював службовий собака прикордонників, спеціально натренований на пошук зброї та вибухових речовин. Охоронці кордону ініціювали додаткову, спільну з представниками митниці ДФС, перевірку підозрілих речей.

«Під час поглибленого огляду здогадки правоохоронців справдилися – в особистих речах двох подорожніх було знайдено магазини до зброї. Чоловік та жінка, 1960 та 1969 років народження, жителі міста Львова в ручній поклажі намагалися незаконного перевезти через державний кордон 28 магазинів до автомата Калашникова та 4 магазини до пістолета ТТ. За цим фактом прикордонники негайно проінформували представників Національної поліції України.

Крім того, у цьому ж пункті пропуску 53-річна пасажирка іншого автобусу, сполученням Львів-Вроцлав, намагалася приховано перевезти через кордон необроблене каміння бурштину. Під час спільного прикордонно-митного огляду речей подорожньої правоохоронці виявили 1,035 кілограма необробленого каміння бурштину світло-коричневого та темно-коричневого кольорів різних розмірів. Незадеклароване каміння вилучили представники митниці ДФС України», – інформує Галкін.

Нагадуємо, що у пасажира київського метро вилучили патрони до автоматичної зброї.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Інформатор  

Коментарі