Ноу-хау від київських маршрутників розсмішила мешканців столиці (Фото)

Опубліковано:
8 Липня, 2018

До подорожчання проїзду – готові. Столичні комунальні перевізники на всю облаштовують маршрутки своїми ноу-хау для екстра комфортного перевезення пасажирів. Проїзд у київському громадському транспорті планують підняти в два рази, але ж такому комфортному сидінню позаздрить навіть сам Ілон Маск.

Так, житель столиці в маршрутці під номером 28, яка курсує за маршрутом від ст. м. Деміївська до вулиці П’ятигорської, зробив цікаве фото. Знімок виклали в паблику ХК.

“До подорожчання проїзду готові, так би мовити. Ультракомфорт в 28-й маршрутці”, – підписав свою фотографію автор Данило.

На фото видно, як звичайну дерев’яну дощечку прибили цвяхом замість сидіння. Київська влада переконує жителів столиці, що подорожчання пов’язані з поліпшенням нашого з вами комфорту. Але поки з усіх зручностей нам дістається ось це.

Користувачі мережі, також, не упустили можливість прокоментувати побачене:

 

“Blacksmith_off: “VIP – місця зі столиками!”; Украіночка @bhxbr18: “і це Київ.. згадала кінець 90-х початок 2000 рр.. у міжміських маршрутках водій діставав маленькі “табуреті”..пасажири сиділи на них у проході..м-да..була “житуха”; mrsArgey @mrsArgey: “Возять як свиней. Задовбали ці смердючі, скрипучі маршрутки.”

Варто відзначити, що жалюгідний стан маршруток та іншого транспорту, який іноді розвалюється на ходу, по всій Україні не раз ставали причиною травм пасажирів. Залишається тільки сподіватися, що коли-небудь влада зверне увагу і на нас смертних.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #київ, #маршрутка, #сидіння
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: