Тернопільські велосипедисти здобули 18 нагород на чемпіонаті України

08.07.2018 17:43   Джерело: http://sports.te.ua
Опубліковано : Настя Острозька

В Львові завершився чемпіонат України з велосипедного спорту на треку серед юноірів та чоловіків до 23 років. Команді Тернополя під керівництвом тренера Володимира Павелка вдалось поповнити cвої цьогорічні здобутки на 18 медалей різного ґатунку та вибороти  3 "путівки" на участь в чемпіонаті Європи серед молоді до 23 років та юніорів!

Студент Тернопільського національного економічного університету МСУМК Тарас Шевчук (ШВСМ) в віковій групі  U-23 здобув 1 місце в: командній гонці, груповій гонці на очки, скретчі, омніумі і медісоні. Срібло у Тараса в  індивідуальній гонці переслідування.

Владислав Щербань (студент ТНТУ ім. І.Пулюя, ШВСМ) теж серед U-23 здобуває золото в командній гонці та гонці медісон. В активі у Влада ще2 місце в груповій гонці на очки, омніум, 3 місце в індивідуальній гонці переслідування.

Серед молодших тернополян (категорія юніори) Назар Покойовий (коледж ТНЕУ, ОДЮСШ) 1 місце в омніумі, 2 місце в командній гонці та медісоні, 3 місце в груповій гонці на очки. Артем Авдалян, Рома Сирник (Техколедж ТНТУ ім. І.Пулюя, ОДЮСШ) та Юра Щербань (ЗОШ 23, ОДЮСШ) срібні медалі в командній гонці переслідування на 4 км серед юніорів.

Вітаємо спортсменів та їх тренера з успішним виступом!


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: http://sports.te.ua  

Коментарі