Делегація Івано-Франківської міської ради відвідала Тернопіль

Опубліковано:
8 Липня, 2018

У Тернопільській міській раді з офіційним візитом побували представники міської ради з Івано-Франківська. Делегація прибула з візитом, аби більше дізнатися про досвід Тернополя у сфері економічного розвитку, адміністративно-господарського управління, ведення державного реєстру виборців, з питань транспорту, земельних та містобудівних відносин.

Міський голова Сергій Надал привітав делегатів та зазначив, що обмін досвідом необхідний між містами, особливо у теперішній час.

«Сьогодні непростий час, адже триває процес децентралізації, коли міста отримують не лише додаткові надходження до бюджету, але й додаткові витрати, – зазначив очільник Тернополя. – У більшості міст є спільні перемоги та спільні проблеми, тому необхідно обмінюватися досвідом, щоб якісно працювати на благо мешканців наших міст».

null

 

null

 

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #делегація, #міськрада, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #чиновник
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: