Тернопільська «Нива» поповнилася новими гравцями

Опубліковано:
7 Липня, 2018

У тернопільській “Ниві” з’явилися 3 нові гравці, повідомляє сайт 20 хвилин.

Одним іх них став Олег Хруставка. Гравець останнім часом виступав за чортківський “Кристал” у чемпіонаті України серед аматорів та обласній першості.

 – Підписання Олега Хруставки – це перспектива на майбутнє, – каже директор “Ниви” Дмитро Андрієшин. – Останні пів року він тренувався з нами, але виступав за Чортків, здобував ігрову практику. Можливо він не одразу стане гравцем основного складу, але поступово здобуватиме необхідний досвід. Тренери перш за все відзначають його характер та непоступливість у боротьбі.

Ще двома новачками клубу стали Павло Макогон, який раніше виступав за львівські “Карпати” та навіть отримував виклики до юнацьких збірних України, після чого виступав у “Олександріїі” та був лідером теребовлянської “Ниви”, та Олег Мізерник. Хлопець раніше грав за ФК “Львів”.

– На цих хлопців покладаємо чималі надії, – каже директор клубу. – Вони тривалий час проходили з командою тренувальні збори і своїми діями на тренуваннях та у контрольних матчах переконали тренерський штаб у кваліфікації. На цьому наша трансферна кампанія ще не завершується. Найближчим часом “Нива” підпише ще кількох новачків.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #нові гравці, #поповнення, #тернопіль, #тернопільські новини, #ФК нива
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: