На Чортківщині затримали кур’єра, який постачав наркотики ув’язненим

Опубліковано:
7 Липня, 2018

Кур’єра піймали на гарячому у момент передачі товару оперативники підрозділу протидії наркозлочинності Тернопільщини спільно з працівниками Чортківського відділу поліції та СІЗО. Раніше судимий чоловік постачав до тюрми наркотики та мобільні телефонии.

За словами начальника підрозділу протидії наркозлочинності в області Михайла Димиди, підозрюваний – житель Тернопільського району, який лише в квітні цього року вийшов з місць позбавлення волі, де відбував покарання за крадіжки, незаконний збут наркотиків та психотропних речовин. Заборонені пакунки своїм знайомим на територію ізолятора він постачав шляхом перекидання.

Читайте також

У Тернополі чоловік і жінка торгували психотропними медпрепаратами
На Тернопільщині неповнолітній хотів передати засудженим наркотики

Це відбувалося переважно в нічний час. Підозрюваний у домовлену годину підходив до стін слідчого ізолятору і йому з вікна через огорожу викидали мотузку. До неї чоловік прикріпляв передачу. Після цього він закидав товар назад, при цьому намагався не зачепити колючий дріт, який йде зверху огорожі. У момент перекидання вантаж перехопили правоохоронці.

У пакунках були марихуана, субутекс, метадон та амфетамін майже на 6 тисяч гривень. В іншому пакунку знайшли  8 мобільних телефонів та смартфонів із зарядними пристроями. Кому призначався товар – чоловік не зізнається. Підозрюваному інкримінують статтю 307 частина 2 ККУ – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу, а саме – тримання під вартою.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #засуджений, #наркотик, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #тюрма
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: