Тернополянам розкажуть про те «Де живе українська»

07.07.2018 10:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Тернополян і гостей міста запрошують 8 липня о 13 год. на презентацію доброчинного соціального проекту «Де живе українська» (м Тернопіль, вул. Й.Сліпого 7, ТВЦ «Атріум», конференц-зала) за підтримки Благодійного фонду родини Демкур.

Проект реалізовується за участю відділення Союзу Українок Америки міста Лос-Анджелес, медійної підтримки компанії Meest America та Нью-Йоркським відділенням організації ООЧСУ. Метою проекту є допомога громадським ініціативам в Україні набути медійної, волонтерської і меценатської підтримки. Ідея виникла після показів фільму "Добровольці Божої чоти" в США. За основу фільму взято історії людей, талановитих і креативних, розумних і винахідливих,чистих і чесних, яких об'єднує одне бажання - зробити Україну кращою для себе і своїх дітей, для тих прийдешніх поколінь, які хочуть і будуть у ній жити. Як наголошує автор проекту Наталія Годжик, що передумовою створення задуму було бажанням навести місток від людини до людини, в обхід наглої корупції, брудного піару, ненаситних і нечесних політиків, розпачу від нескінченної війни. Усі теми мають собі за мету або виховання дитини (і гідного українського громадянина), або мистецтво (культурну спадщину). Україні, як і діаспорі, потрібна надія - не на владу, а на людей. На тих, які живуть не тільки у великих містах, а і у районних центрах та маленьких селах. І тільки об'єднавши зусилля можна досягти розуміння ситуації у і її вирішення». Поспілкувавшись з режисерами і героями фільму стає зрозумілим, що справжня Україна не в чварах політичних,не добробуті олігархів чи підвищенні цін, а в тих простих українських людях, які не зважаючи ні на що і не маючи ніяких корисливих цілей, змінюють країну завдяки своїм талантам, розуму, пристрасті і патріотизму,вносячи доброчинну складову у її розвиток!

Будь початком тієї зміни, яку ти хочеш бачити в Україні!

null

Для довідки: першу частину проекту було відзнято за 6 тижнів влітку 2016 року в Києві, Львові, Тернополі, Одесі, Чернігівській, Полтавській, Закарпатській, Івано-Франківській, Донецькій та Луганській областях .У 2017 році була відзнята 2 частина проекту в Одесі, Тернополі, Костянтинівці й Авдіївці Донецької області та Павлограді Дніпропетровської області. Цей проект про таких людей та громадські ініціативи, які вони створили самі!


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі