У Тернополі виявили зграю собак в жахливому стані (Фото)

Опубліковано:
6 Липня, 2018

Олена Дайнека-Коуч на своїй сторінці у фейсбуці опублікувала пост, про те що декілька днів тому їй повідомили, що на території бази автопродсервісу по вул. Текстильній, 30 живуть кілька собак і всі вони в жахливому стані.

“За моїм проханням служба відлову ТОВ “Зооцентр” відвідали територію і переконались, що собаки є і вони нездорові. Всі вони хворіють на демодекоз, а тому їх практично не реально відвезти у клініку на огляд чи кудись на лікування. Видно, що ситуація виникла не вчора і навіть не місяць тому. Наскільки я зрозуміла, що власники території здають її в оренду різним фірмам і на собак не звертають уваги. Ситуація знайома. Гадаю, що будемо звертатись до поліції через проблему жорстокого поводження із тваринами і передусім, – залишення їх без допомоги. Найбільш занедбаним є старий пітбуль, .якого вже вивозили у ліс, проте він повернувся.” – йдеться у пості.

Як найперше потрібно пролікувати тварин, але ліки коштують дорого.

“Одна ампула у роздробі коштує порядку 600-800 грн. У нас є можливість закупити адекватні аналоги десь у діапазоні 300 грн за штуку. на найбільш хвору собаку потрібно 2 ампули. також потрібно пролікувати і цуциків. в цілому, набігає солідна сума тільки на таке лікування – порядку 3000 грн. Друзі, мені потрібна ваша посильна допомога під мою відповідальність – я оголошую збір коштів для цих нещасних – номер моєї карти ПБ 5168755619534858. Після лікування ми можемо простерилізувати тварин за наш кошт – або через ТОВ “Зооцентр”, або клініку “Хатіко”, яка знаходить на останньому етапі ремонтних робіт.” – зазначено у пості.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зграя, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #собаки, #текстильник, #тернопіль, #тернопільські новини, #хворі
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: